Nieuws

Bardiensten nu ook beschikbaar via ClubApp

We hebben nu ook de bardiensten over gezet van onze oude website naar de ClubApp. Binnenkort zullen we ook de nieuwe website aankondigen waar je de nieuwe bardienstenplanner ook terug zult vinden.

Zoals in afgelopen nieuwsbrief al aangekondigd, zijn we op de achtergrond bezig met het vernieuwen van de ledenadministratie, website en clubapp.

We hebben in deze omgeving nu ook de bardiensten over gezet die jullie zelf ingevuld hebben via de website. Vanaf vandaag kun je dus ook via de ClubApp inschrijven voor extra diensten en krijg je een herinnering voor je bardiensten.

Veel mensen hebben zich al ingeschreven voor 2 bardiensten. Voor degenen die dit nog niet gedaan hebben zal de kantinecommissie de komende dagen zelf dagen toewijzen. Hiervan krijg je automatisch een bevestigingsmail.

Indien deze toegewezen data toch niet uitkomt, zul je zelf met iemand anders moeten ruilen. Indien beide partijen akkoord zijn, kan de kantinecommissie de diensten in het systeem ruilen voor een juiste administratie.

Naast deze nieuwe bardienstenplanner, zullen we binnenkort ook de nieuwe website aankondigen!

« Terug

» Nieuws archief